De 3 voordelen van MyFreedelity

1. Uw digitale portefeuille

Uw voordelen, klantenkaarten en kastickets op één veilige plek.


Hou controle over uw persoonsgegevens

Toen u zich aanmeldde bij een van de merken of handelaars die bij Freedelity zijn aangesloten, maakten wij automatisch een profiel op uw naam aan. Indien u toen uw e-mailadres hebt vermeld, hebt u een bevestigingsmail ontvangen waarin wordt uitgelegd hoe u toegang tot uw gegevens krijgt. Om toegang te krijgen tot uw persoonsgegevens en controle te krijgen over het gebruik ervan door uw favoriete handelaars, gebruikt u de inlogknop in de rechterbovenhoek en volgt u de instructies om in te loggen.

Een veilige toegang

Met MyFreedelity zijn uw persoonsgegevens veilig.

2. Laat u verwennen

Uw handelaars weten wat uw vertrouwen en trouw waard zijn.
Vind uw cadeaubonnen en bekijk hun aanbiedingen voor hun beste klanten.


De merken en handelaars die bij MyFreedelity zijn aangesloten, willen graag een persoonlijke relatie met u uitbouwen, om u te bedanken voor uw vertrouwen en trouw. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Voor uw gemak kozen ze ervoor dit te doen via MyFreedelity.

Ga op ontdekking. Log in via de knop 'INLOGGEN' rechtsboven op dit scherm of download de MyFreedelity-app op uw smartphone en ontdek wat uw favoriete handelaars voor u in petto hebben.

Ik log in

3. Maak het u gemakkelijk

Vervang uw klantenkaarten door hun digitale versie dankzij uw smartphone.


Met MyFreedelity vervangt uw smartphone handig de vele klantenkaarten die uw portemonnee zo doen uitpuilen. U hebt nu nog maar één app nodig. Wedden dat MyFreedelity een van uw favoriete apps wordt?

Download de app

 

Hebt u nog vragen?

Neem dan eens een kijkje in onze FAQ. Daar vindt u vast wel een antwoord op uw vragen. Als dat toch niet het geval zou zijn, kunt u ons natuurlijk ook een bericht sturen. Antwoorden doen we met veel plezier.

Bekijk onze vragen en antwoorden