Over Freedelity

Freedelity werd in 2010 opgericht door Sebastien Buysse en Marc Alagem. Het bedrijft ontwikkelt software voor de merken en handelaars die u beter willen leren kennen. Dankzij de oplossingen die Freedelity bedacht, kunnen ze op de meest relevante en respectvolle manier met u communiceren en u meer gepersonaliseerde diensten aanbieden.

You trust. We protect.

Het is dankzij het vertrouwen van grote merken die een marketingdatabase willen uitbouwen en die regelmatig willen bijgewerkt zien met kwaliteitsvolle gegevens dat Freedelity snel is uitgegroeid van een start-up tot een solide bedrijf. Om aan die uitdagingen tegemoet te komen, ontwikkelde Freedelity enerzijds een functie om de gegevens op de chip van uw identiteitskaart te lezen, en anderzijds de Freedelity-database die het mogelijk maakt om wijzigingen die worden gedetecteerd na het lezen van uw identiteitskaartchip (meestal een verhuizing) automatisch door te geven aan alle handelaars bij wie u zich vrijwillig hebt geregistreerd.

Een van de belangrijkste aspecten van de relatie tussen Freedelity en zijn klanten is het gezamenlijke streven naar een strikte naleving van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens en het gebruik van persoonsgegevens voor direct-marketingdoeleinden. Respect, transparantie en servicegerichtheid vormen de basis van de waarden die Freedelity ertoe brachten MyFreedelity te ontwikkelen.

Dankzij MyFreedelity, behoudt u niet alleen de controle over het gebruik van uw persoonsgegevens, maar kunt u ook:

  • De vele klantenkaarten die uw portemonnee zo doen uitpuilen digitaliseren.
  • De gegevens van uw aankopen in de aangesloten winkels bekijken (digitalisering van het kasticket).
  • De als dank voor uw trouw ontvangen punten en opgebouwde voordelen raadplegen.
  • Op één plaats de toestemmingen voor het gebruik van uw e-mailadres, gsm-nummer en thuisadres voor direct-marketingdoeleinden beheren.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Ondertussen vertrouwen meer dan 6.000.000 consumenten op Freedelity en zijn vele klanten.

Sébastien Buysse
CEO

In het privacybeleid van Freedelity leest u alles over de verwerking van uw gegevens.

Contact met ons opnemen?

Freedelity SA/NV
Rue Altiero Spinelli, 7
1401 Nivelles
Belgium

+32(0)2/880.98.36
info@myfreedelity.com

Versturen
Bedankt voor uw bericht. We hebben het goed ontvangen.

We nemen binnenkort contact met u op via telefoon of e-mail.

Hebt u nog vragen?

Neem dan eens een kijkje in onze FAQ. Daar vindt u vast wel een antwoord op uw vragen. Als dat toch niet het geval zou zijn, kunt u ons natuurlijk ook een bericht sturen. Antwoorden doen we met veel plezier.

Bekijk onze vragen en antwoorden